Sport

BRAȘOV. Dana Haralambie, locul 6 în Cupa Continentală la Oberwiesenthal

  • danaharalambie1.jpeg
 

La Oberwiesenthal, în Germania, pe o trambulină cu punctul de construcție K95 m și dimensiunea de 106 metri, au avut loc la finalul săptămânii trecute două etape din Cupa Continentală feminină de vară la sărituri cu schiurile, la care au participat multe nume importante din Cupa Mondială.

În primul concurs, reprezentanta noastră, Dana Haralambie, legitimată la ACS Săcele, a terminat pe poziția a 12-a, după două sărituri care au măsurat 85 m, respectiv 76 m, cu care a acumulat 140,3 p. Prima a fost slovena Ema Klinec, 226,3 m, podiumul fiind completat de japneza Sara Takanashi, 220,4 p și de reprezentanta Germaniei, Katharina Althaus, 201,5 p.

A doua zi, Haralambie s-a descurcat mai bine, a acumulat 185,1 p, după sărituri de 90,5 m și 89 m și a terminat concursul pe poziția a șasea. Pe primele trei locuri au fost Sara Takanashi, 234,7 p, Ema Klinec, 233,5 p și Katharina Althaus, 222,5 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button