Sport

BRAȘOV. Dana Haralambie, DUBLĂ VICTORIE în Cupa FIS la Râșnov!!! Situația e dramatică la săriturile cu schiurile ale băieților!!! Cu serviceman-ul tot înainte!!!

 

La Râșnov, astăzi, s-au încheiat etapele găzduite de stațiunea brașoveană în Cupa FIS la sărituri cu schiurile. Săptămâna viitoare urmează regalul celor două runde din Grand Prix-ul masculin al „icarilor”.

Brașoveanca Dana Haralambie a realizat o dublă victorie pe Valea Cărbunării, Diana Trâmbițaș ocupând două locuri trei. Carina Miliaru s-a clasat pe locul 7 sâmbătă, în timp ce duminică a urcat pe 4. O altă reprezentantă a României, Maria Chindriș, a ocupat pozițiile 24, respectiv 23.

Dana Haralambie (CS Dinamo) conduce detașat în ierarhia generală a Cupei FIS, cu 486 de puncte, a doua fiind austriaca Chiara Hölzl (200 p), dar care a participat doar la două etape din actualul sezon al competiției.

La masculin, japonezul Ren Nikaido a câștigat ambele concursuri de la Râșnov contând pentru Cupa FIS. În cele două zile de întreceri, un singur săritor din România a acces în top 30, prinzând o manșă secundă. Este vorba de Andrei Cacina, care astăzi s-a situat al 27-lea.

La Oslo s-a disputat, astăzi, a doua etapă din Cupa Continentală masculină atribuită capitalei Norvegiei. Ca și sâmbătă, germanul Philipp Aschenwald a câștigat. Românii care vizau calificări pentru rundele de Grand Prix de la Râșnov au dezamăgit din nou. Însoțiți de serviceman, pentru că noul antrenor al lotului național masculin de sărituri cu schiurile a fost lăsat acasă (detalii, aici: BRAȘOV – STRIGĂTOR LA CER. Antrenorul a fost lăsat acasă!!! Cu serviceman-ul în Norvegia!!!), Farkas Hunor a terminat pe 49, iar Andrei Feldorean, pe 51, din 52 de sportivi clasați.

Foto: Facebook Ski Râșnov, podiumul feminin la Cupa FIS


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare