Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Vrem să încununăm acest sezon de vis cu o medalie de bronz”

 

După înfrângerea, 0-2, cu Universitatea Alba Iulia, din semifinalele Ligii Naționale de baschet feminin, pentru Olimpia CSU Brașov a rămas lupta pentru medalia de bronz. În finala mică a campionatului, echipa antrenată de Dan Calancea și Nenad Marinkovic se va duela cu CSM Târgoviște, echipă care anul trecut câștiga titlul în România.

Primul meci al seriei care se va decide în sistemul cel mai bun din trei jocuri va avea loc mâine, de la ora 17.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Suntem în finala mică a campionatului și ne dorim enorm să câștigăm medaliile de bronz. Ar fi o performanță extraordinară pentru această echipă, la finalul unui sezon de vis pentru. Nimeni nu se aștepta să ajungem atât de departe. Am jucat cu trofeul pe masă în Cupa României, iar acum ne «batem» pentru «bronz» în campionat. Vor fi meciuri extrem de tari, pentru că echipa din Târgoviște este una redutabilă, care a jucat excelent în semifinala cu Sepsi Sf. Gheorghe. Trebuie să încercăm să ne mobilizăm, să arătăm ca o echipă și să câștigăm acest prim joc al seriei. Este final de sezon, s-a acumulat și oboseala, dar toată lumea își dorește o medalie”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button