Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Vom încerca să câștigăm Liga Europei Centrale”

 

După cum se știe, Olimpia CSU Brașov va câștiga la masa verde confruntarea cu Flying Foxes SVS Post Viena, gruparea austriacă anunțând că nu poate face deplasarea pentru partida care ar fi trebuit să se dispute joi la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

„Ne încurcă puțin planurile faptul că nu mai jucăm meciul de joi. Nu se punea problema învingătoarei și ne doream să folosim acest duel pentru a o integra pe Silvana Jez în angrenajul echipei. Era un meci bun din acest punct de vedere. A fost o grupă care nu a avut o favorită certă. Am câștigat-o și cred că e un rezultat notabil. Sper că și în Final 4 vom avea evoluții la fel de bune. Sunt niște condiții pe care echipa care va organiza turneul Final 4 trebuie să le îndeplinească, nu știu dacă vom putea să îl ținem la Brașov. Probabil, vor fi trei echipe românești și una din Germania, pe care o vom întâlni noi în semifinale. Este o formație bună, de mijlocul clasamentului în prima ligă Germania. Indiferent de locul unde se va disputa turneul Final 4 ne dorim să jucăm finala și de ce nu să o câștigăm. Ar fi pentru clubul nostru o performanță, chiar dacă nu este vorba despre o competiție europeană foarte importantă”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Revenită după fractura suferită la deget, Gabriela Irimia a menționat: „Fizic sunt bine, mă bucur că am revenit, a fost o perioadă grea pentru mine. Chiar cred că putem câștiga Liga Europei Centrale. Ne dorim mult acest trofeu. Probabil, principalul adversar va fi Satu Mare”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button