Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Sunt convins că la Galați vom câștiga mult mai ușor”

 

Olimpia CSU a avut emoții în prima partidă cu Phoenix Galați din sferturile Ligii Naționale de baschet feminin. Deși au condus tot meciul, brașovencele și-au făcut viața grea pe final, iar coșul victoriei a fost marcat de Pesovic cu două secunde înainte de expirarea timpului regulamentar.

„Un meci mult mai greu decât ne-am așteptat. Sunt supărat pe jucătoarele mele, au tratat unele momente ale partidei total necorespunzător. Le-am spus din vestiar că seria nu este câștigată dinainte. O formație ca Phoenix Galați, cotată cu șansa a doua, nu are ce pierde și joacă fără nici un fel de presiune. Am avut un avantaj mare, de 16 puncte, care trebuia să fie decisiv. Nu este normal ca de la o asemenea diferență să se ajungă la ceea ce s-a întâmplat în sfertul 4. Sunt convins că la Galați vom câștiga mult mai ușor”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

După 74-72 în prima confruntare, Olimpia poate închide seria joi, la Galați, când se va disputa al doilea meci.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Olimpia CSU, emoții în primul meci cu Phoenix Galați


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare