Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Respectăm echipa din Alexandria, dar trebuie să câștigăm”

 

Olimpia CSU Brașov primește sâmbătă, de la ora 16.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, vizita grupării CSBT Alexandria, în etapa a patra a Ligii Naționale la baschet feminin. 

Prefațând partida, Gabriela Irimia, căpitanul „olimpicelor”, a comentat: „Este clar că nu va fi un meci ușor. Alexandria a arătat că este o echipă bună, a reușit să câștige la Târgoviște. Dar dacă vom fi concentrate și vom pune în aplicare ce am lucrat la antrenamente, sunt sigură că putem câștiga jocul de sâmbătă”.

La rândul său, tehnicianul Dan Calancea a punctat: „Ne așteaptă o partidă extrem de dificilă în compania formației care a reușit etapa trecută surpriza campionatului, învingând pe terenul campioanei. Respectăm adversarul, dar toată lumea, jucătoare, staff, conducere, se gândește doar la victorie. Alexandria joacă în acest sezon fără să aibă ceva de pierdut, sala lor de sport a intrat în modernizare, iar jocurile de pe teren propriu le dispută de fapt în deplasare, la Craiova sau Giurgiu. Din acest punct de vedere, mental sunt foarte bine pregătite. O echipă de acest gen este extrem de periculoasă. Sper să nu facem greșelile pe care le-a făcut gruparea din Târgoviște și să jucăm la capacitate maximă. Suntem capabili să câștigam jocul de sâmbătă. Avem nevoie de sprijinul fanilor și sper că ei vor fi alături de noi”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare