Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „O victorie incredibilă. Am demonstrat că nu bugetele joacă pe teren”

 

La finalul partidei de la Alba Iulia, câștigată de Olimpia CSU cu 81-79, succes care îi asigură în mare măsură echipei de la poalele Tâmpei locul secund la finalul sezonului regulat al Ligii Naționale la baschet feminin, antrenorul Dan Calancea a declarat: „O victorie incredibilă, pentru care fetele merită felicitate. Am venit la Alba Iulia cu doar nouă jucătoare, dintre care două de 15 ani și una de 18 ani. Am demonstrat din nou că nu bugetele joacă pe teren, așa cum am făcut-o în tot acest campionat. Am început slab, Alba Iulia a condus și cu 15 puncte. Apoi, fetele s-au mobilizat exemplar, apărarea a fost agresivă și am câștigat după un final dramatic. Nu pot decât să felicit întreaga echipă pentru evoluția din această seară”.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Olimpia CSU continuă să uimească. Echipa lui Dan Calancea a câștigat derby-ul cu Alba Iulia și și-a asigurat în mare măsură poziția a doua la finalul sezonului regulat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button