Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Nu va fi ușor, dar vrem să câștigăm meciul cu Tg. Mureș”

 

Olimpia CSU Brașov va susține duminică prima partidă pe teren propriu din returul sezonului regulat al Ligii Naționale de baschet feminin.

Gruparea de la poalele Tâmpei, care vine după înfrângerea surprinzătoare de la Satu Mare, se va duela, de la ora 17.30, cu BC Sirius Tg. Mureș, grupare aflată pe penultima poziție, dar care în runda trecută a reușit surpriza și a învins una dintre pretendentele la titlu, Universitatea Cluj.

Pentru Olimpia CSU, disputa este una extrem de importantă, un succes fiind obligatoriu în lupta pentru poziția a patra a ierarhiei, în care are un avans de o victorie în fața celor de la Phoenix Galați. Mai mult, brașovencele au nevoie de cele două puncte pentru a nu pierde contactul cu grupările de pe podium.

„Ne așteaptă un meci foarte dificil, chiar dacă în tur am câștigat ușor la Tg. Mureș. În runda trecută, adversara noastră a reușit o mare surpriză și a învins-o pe Universitatea Cluj. A reușit să marcheze 114 puncte, ceea ce spune multe despre potențialul acestei formații. Nu a fost o întâmplare,a fost o victorie meritată a lor. Probabil, acel rezultat le va motiva și pe fetele noastre. Sper să uite faptul că au câștigat ușor în tur și să conștientizeze că va fi un duel foarte dificil, să se mobilizeze și să reușim să ne impunem în acest duel”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

 

Articole asemănătoare

Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button