Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Ne așteaptă o ediție de campionat extrem de disputată”

 

Olimpia CSU Brașov și-a aflat ieri programul în noul sezon al Ligii Naționale de baschet feminin, care va debuta pe 6 octombrie (detalii aici: BRAȘOV. S-a stabilit țintarul Ligii Naționale de baschet feminin. Reguli noi. Se joacă degeaba până în play-off. Programul echipei Olimpia CSU).

Formația brașoveană s-a reunit la finalul săptămânii trecute, singurele sportive care au lipsit fiind Tianna Tarter, care va ajunge astăzi, și Irina Enache, care este așteptată mâine.

„Perioada în care trebuie să alcătuiesc echipa este cea mai dificilă pentru mine. Campionatul este incomparabil mult mai ușor decât muncă necesară pentru găsirea celei mai bune formule care la un moment dat să funcționeze ireproșabil. Această etapă nu este încheiată, din păcate pentru noi. Încă mai suntem în căutarea unei jucătoare care să se potrivească locului din puzzle neocupat. Sunt convins că ne așteaptă o nouă ediție de campionat extrem de disputată, în ciuda tuturor problemelor financiare cu care se confruntă baschetul feminin românesc”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button