Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Începem să creștem. Vom atinge un nou vârf de formă în play-off”

 

După victoria reușită astăzi la Târgoviște, 59-35, în grupa 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin, antrenorul formației Olimpia CSU Brașov, Dan Calancea, a comentat: „Am început foarte bine meciul în apărare, în primul sfert gazdele au marcat doar trei puncte. Probabil că acolo s-a decis partida, în primul rând din punct de vedere mental. Deși s-au apropiat de noi, rivalele nu au avut forța să revină. Fetele au luptat exemplar în acest meci. S-a dus perioada de cădere de după turneul Final 8 al Cupei României. Ușor, ușor începem să urcăm din nou. Suntem în creștere și vom atinge un nou vârf de formă când va conta, în play-off”.

Altfel, Dan Calancea a precizat că Michaela Houser și-a dat ghipsul jos. „A făcut și o radiografie, pe care o va analiza un specialist. Urmează perioada de recuperare, e greu de spus când va putea să revină pe teren”, a adăugat Calancea.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Olimpia CSU a făcut scor la Târgoviște


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button