Sport

BRAŞOV. Dan Calancea: „Este o calificare istorică. Publicul a fost fenomenal, avem şi mâine nevoie de sprijinul braşovenilor în finala cu Sf. Gheorghe”

 

La finalul cnfruntării cu Phoenix Galaţi, din semifinalele Cupei României, câştigată de Olimpia CSU Braşov cu 72-55, antrenorul Dan Calancea a comentat: „Ceea ce au realizat fetele în acest sezon regulat al Ligii Naţionale şi în Cupa României este ieşit din comun. Astăzi, presiunea mare a fost pe echipa noastră, întrucât din mai multe puncte de vedere porneam cu prima şansă. Mâine, în finală, lucrurile se vor schimba, toată presiunea va fi pe Sf. Gheorghe. Fetele noastre vor juca liniştite, nu avem absolut nimic de pierdut. Sf. Gheorghe este favorită certă, dar aşa cum am reuşit să le învingem în campionat, vom face tot ce ţine de noi pentru a câştiga din nou. Presiunea şi-a pus amprenta pe evoluţia unor jucătoare, dar până la urmă este o calificare istorică, nu mă feresc să rostesc cuvinte mari, pe care sportul braşovean o merită din plin. Publicul a fost fenomenal, a fost al şaselea jucător. Mâine cred că va fi ceva fabulos în Sala Sporturilor. De la Sf. Gheorghe va veni o galerie numeroasă, sper că şi braşovenii vor veni din nou în număr mare să ne susţină”.

Apoi, Janae Sharpe a opinat: „Sunt fericită, suntem în finală şi mai avem doar un pas până la trofeu. Îi aşteptăm pe oamenii din Braşov să fie alături de noi şi să ne susţină. Sf. Gheorghe este o formaţie puternică, trebuie să intrăm pe teren să dăm totul, să jucăm cel mai bun baschet al nostru, să fim o echipă şi putem câştiga trofeul”. 

CITEŞTE ŞI: 

BRAŞOV. FABULOS. Olimpia CSU va juca finala Cupei României la baschet feminin


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button