Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Cred că putem ajunge în finala Cupei României”

 

Olimpia CSU Brașov se va duela mâine, de la ora 17.00, la Sf. Gheorghe, cu Phoenix Galați, în sferturile de finală ale Cupei României la baschet feminin. Formația de la poalele Tâmpei speră să repete performanța din sezonul trecut și să aibă șansa de a se lupta pentru trofeu în finala programată sâmbătă. Dacă va trece de formația din Galați, Olimpia CSU va întâlni în semifinale învingătoarea confruntării Sirius Tg. Mureș – CSBT Alexandria.

„Sunt convins că ne-am revenit după cele două înfrângeri din finalul sezonului regulat și suntem capabili să avem un parcurs foarte bun. Cred că putem ajunge chiar în finala Cupei României. Nu este ușor să integrezi o jucătoare nouă în doar trei zile, dar sunt convins că Dominique Johnson ne va ajuta în acest turneu Final 8. Este foarte important ca fetele să își păstreze încrederea pe care au arătat-o în sezonul regulat al Ligii Naționale. Toate echipele au șanse în Cupa României. Nu cred că există favorite în cele patru sferturi de finală. Noi ne dorim să jucăm bine și să repetăm cel puțin performanța din sezonul trecut, când am jucat finala”, a declarat antrenorul Dan Calancea.

„Mă simt bine, sunt emoționată și nerăbdătoare să revin pe teren. Fetele m-au primit bine și m-au ajutat să mă integrez. Vreau să joc cât mai bine și să ajut echipa”, a menționat Dominique Johnson.

Conducerea grupării de la poalele Tâmpei va pune la dispoziția fanilor interesați microbuze pentru deplasarea la Sf. Gheorghe. Acestea vor pleca la ora 15.30 din fața Sălii Sporturilor.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare