Sport

BRAȘOV. Dan Calancea, concluzii după finala mică a LNBF

 

Olimpia CSU nu a mai urcat pe podium în Liga Națională de baschet feminin, performanță pe care a reușit-o în precedentele două sezoane.

Formația pregătită de Dan Calancea a pierdut finala mică, 0-2 la general cu ICIM Arad.

După încheierea finalei, tehnicianul Dan Calancea a declarat pentru totalbaschet.ro: „Pentru noi, a fost un sezon foarte dificil. Mă refer în primul rând la problemele pe care le-am avut, prea multe. Antrenez de aproape 25 de ani în Liga Națională, masculină sau feminină, dar cu asemenea situație nu m-am mai confruntat. Spre deosebire de noi, Aradul a făcut în timpul sezonului două transferuri senzaționale. Cu aceste două jucătoare, Williams și Lee, cred că Aradul se putea bate chiar pentru titlu. Noi nu am avut astfel de posibilități. Noi am înlocuit două jucătoare, cu banii pe care i-am avut. Din toate punctele de vedere, Aradul a fost echipa superioară. În febra jocului, am mai contestat arbitrajul. Probabil că am și exagerat. Totul, din dorința de a trimite finala într-un meci decisiv la Brașov. Trebuie să recunosc totuși că Aradul a meritat acest «bronz». Eu sunt mulțumit de ceea ce au făcut fetele noastre. Practic, noi am stat în 7-8 jucătoare pe tot parcursul sezonului. Nu este normal, dar nu vreau să comentez mai mult”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button