Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Căderea de formă este normală, mă deranjează însă atitudinea unor jucătoare”

 

Olimpia CSU a ajuns la trei înfrângeri din tot atâtea meciuri în grupa 1-6 a Ligii Naționale de baschet feminin. Aseară, „olimpicele” au pierdut clar, 45-79, pe sferturi, 8-20, 11-19, 12-24, 14-16, confruntarea cu Sepsi Sf. Gheorghe. După finala Cupei României, gruparea de la poalele Tâmpei este de nerecunoscut, tehnicianul Dan Calancea spunând că această cădere este una normală și programată.

În condițiile în care Olimpia CSU nu a jucat mare lucru nici în apărare nici în atac, oaspetele au controlat autoritar jocul și s-au impus fără probleme.

„Această cădere este una cât se poate de normală. Am atins un vârf de formă la turneul Final 8 al Cupei României. Nu mă deranjează, mă așteptam la acest lucru, mă supără însă atitudinea unor jucătoare în această perioadă. Cu siguranță vom ajunge la un nou vârf de formă când va fi cel mai important, în play-off. În clasament nu putem înainta. Locul 4 sau 5 înaintea play-off-ului este cam același lucru”, a declarat antrenorul Dan Calancea. 

CITEȘTE ȘI: 

BRAŞOV. Olimpia CSU, încă un eşec!!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button