Sport

BRAȘOV. Dan Calancea: „Ar fi bine să mai aducem o stranieră. Putem repeta performanțele din sezonul trecut”

 

Olimpia CSU Brașov are parte de o scurtă vacanță, Liga Națională de baschet feminin fiind întreruptă pentru meciurile echipei naționale cu Israel și Turcia, din preliminariile Campionatului European.

Cu o singură etapă rămasă de disputat din turul sezonului regulat, „olimpicele” ocupă poziția a patra a ierarhiei, având șase victorii și două înfrângeri, la o lungime în spatele grupărilor de pe podium, CSM Târgoviște, Universitatea Cluj și Sepsi Sf. Gheorghe, toate cu 7 succese și o singură partidă pierdută.

„Suntem într-o perioadă mai liniștită, fără meciuri oficiale. Din păcate, pregătirea noastră este perturbată de faptul că avem trei jucătoare plecate la echipa națională. Sper că acest lucru nu își va pune amprenta la următorul joc, cel din ultima etapă a turului, de la Târgoviște. Mâine vom susține un meci amical al Tg Secuiesc, cu gruparea locală. Pentru noi a fost un tur de campionat O.K. Cred că se putea și mai bine, am fi putut să câștigăm la Cluj sau Sf. Gheorghe. Ne așteaptă un retur greu. Pe teren propriu vom întâlni adversarii puternici. Am demonstrat însă că la Sala Sporturilor suntem o echipă redutabilă. Am câștigat toate partidele de pe teren propriu și putem învinge pe oricine acasă. Lupta pentru prezența în top 6 la finalul sezonului regulat nu este încheiată. Mai avem nevioe de victorii. Obiectivul nostru este calificarea în play-off, dar cum anul trecut am disputat două finale, pe cea mare în Cupa României și pe cea mică în Liga Națională, sperăm să reușim să repetăm aceste performanțe. Ar fi bine să mai aducem o stranieră, vom vedea dacă se va putea. Rotația noastră nu este la fel de puternică în comparație cu cea a adversarelor. Sunt jucătoare foarte tinere, fără experiență în acest moment, dar de mare perspectivă”, a declarat antrenorul Dan Calancea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button