Sport

BRAȘOV. Dan Bona, după înfrângerea de la Pâncota: „Arbitrii nu au fost imparțiali”

 

Cu o victorie la Pâncota, Unirea Tărlungeni putea reintra în lupta pentru evitarea retrogradării. Din păcate, echipa antrenată de Daniel Bona nu a reușit să se impună, deși a condus în două rânduri. S. Marin a deschis scorul în minutul 23, Pirtea restabilind egalitatea imediat după pauză. În minutul 75, Petra i-a dus din nou în avantaj pe tărlungeneni, însă finalul a fost al gazdelor, Mihai, cu două minute înainte de expirarea timpului regulamentar și Thiaw, în minutul 90+4 stabilind scorul final, 3-2 pentru arădeni.

„Sunt extrem de supărat, trebuia să câștigăm. La golul doi al lor, am văzut foarte bine de pe banca de rezerve faptul că jucătorul nostru a fost lovit de unul de la Pîncota, dar jocul a continuat. Asistentul a stat cu fanionul sus pentru a-i arăta centralului că a fost fault, dar nu s-a întâmplat nimic, ba mai mult asistentul era tot cu fanionul ridicat și după ce s-a dat golul, dar nu s-a luat nici o decizie. Golul trei a fost reușit după terminarea timpului regulamentar și a minutelor de prelungire. Arbitrii trebuiau să fie imparțiali la acest meci. Într-adevăr, și noi trebuia să gestionăm altfel finalul de meci, dar e păcat. Mă bucur că am debutat un copil de 16 ani în poartă, un puști cu un viitor mare în fotbal dacă rămâne serios. Noi asta vom face în continuare, vom promova juniori și vom da totul din noi cu fiecare echipă, încercăm să luăm puncte, indifferent că mai avem șanse sau nu”, a declarat antrenorul Daniel Bona, conform sportarad.ro.

Unirea Tărlungeni: Burlui – Vlăsceanu, Forika, Potecu, Bucur – Petra – Burlacu, Cocan (min. 62 Monea, min. 76 Ivan), Minciună, S. Marin (min. 90 Podlesnîi) – Şerban.

FOTO: sportarad.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button