Sport

BRAȘOV. „Cupa Corona” la scrimă, prima ediție internațională

 

A treia ediţie a „Cupei Corona” la scrimă, competiție care, prin participarea sportivilor din Bulgaria, Ucraina și Republica Moldova, s-a transformat din acest an într-una internațională, are loc în aceste zile în sala de sport a Şcolii Gimnaziale nr. 19.

„Faptul că această competiţie adună de la an la an mulţi sportivi copii şi juniori la Braşov nu face altceva decât să demonstreze că facem treabă bună aici. De altfel, sunt convins că prestaţia foarte bună a sportivilor noştri la competiţiile internaţionale a atras atenţia asupra noastră într-o notă pozitivă şi implicit a adus la Braşov acum şi sportivi din alte ţări. Ne mândrim cu faptul că această secţie de la Corona creşte foarte frumos şi aduce rezultate din ce în ce mai bune atât intern cât şi internaţional. Avem sportivi buni, avem antrenori buni, şi în mod sigur vom avea rezultate din ce în ce mai bune”, a declarat președintele CSM Corona Brașov, Liviu Dragomir.

În concursul de sabie, Corona a obținut trei medalii de aur – Luca Mărginean la U11 masculin și Adelina Butum la U13 și U15 feminin, una de argint – Tudor Moise la U13 masculin și una de bronz – Albert Diniciu – U13 masculin.

Astăzi au început concursurile de floretă, care se vor încheia mâine, iar vineri și sâmbătă sunt programate cele de spadă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare