Sport

BRAȘOV – CUPA CONTINENTALĂ. Dana Haralambie, iar în top 10!

 

UPDATE. În concursul feminin de astăzi, de la Râșnov, contând pentru Cupa Continentală la sărituri cu schiurile, Dana Haralambie a ocupat locul 9 într-o companie selectă, grație celor 181,2 puncte obținute. 

Victoria i-a revenit, ca și ieri, slovenei Jerneja Brecl – 212,2 p, pe locul secund s-a situat chinezoaica Bing Dong, iar a treia a fost poloneza Joanna Szwab.

În top 30 s-a situat și Andreea Trâmbițaș, ocupanta locului 28.

Bing Dong conduce în ierarhia generală a competiției, cu 207 puncte, fiind urmată de austriaca Julia Mühlbacher (204 p). Jerneja Brecl e pe trei, cu 200 de puncte.

Ultimele două competiții feminine ale Cupei Continentale din acest sezon estival vor avea loc pe 18 și 19 septembrie, la Oslo, în Norvegia.

La masculin, astăzi, s-a impus austriacul Mika Schwann – 250,6 p, care a și preluat conducerea în clasamentul general al Cupei Continentale la sărituri cu schiurile. Manuel Fettner, coechipierul său, a fost al doilea, podiumul fiind completat cu Andrew Urlaub (SUA).

Nici un săritor român nu a acces în top 30.

Cupa Continentală, la masculin, va continua pe 11 și 12 septembrie cu două competiții la Bischofshofen (Austria).

………………………………………………………………………………………………….

În prima etapă de Cupă Continentală la sărituri cu schiurile desfășurată la Râșnov, pe Valea Cărbunării, brașoveanca Dana Vasilica Haralambie s-a clasat pe locul 10, cu 172,6 puncte.

Slovena Jerneja Brecl (221,3 p) a câștigat concursul de sâmbătă, podiumul fiind completat cu două chinezoaice, Liangyao Wang și Bing Dong.

În top 30, cu puncte acumulate în competiție, au mai fost două românce, Delia Folea – locul 27 și Andreea Trâmbițaș – locul 28.

La masculin, podiumul a fost în totalitate austriac, cu Manuel Fettner (254,8 p) câștigător. Ulrich Wohlgenannt a fost al doilea, iar Mika Schwann, al treilea. Nici un „icar” din România nu s-a clasat între primii 30.

Astăzi, pe Valea Cărbunării din Râșnov, vor avea loc noi întreceri din cadrul Cupei Continentale. 

Foto: © Daniel Maximilian Milata

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button