Sport

BRAȘOV. Cum a trăit Florentin Petre meciul în care fiul său a marcat contra Stelei…

  • petre.jpg
 

Florentin Petre a revenit în această iarnă la FC Brașov pentru a lucra alături de Cornel Țălnar. Preparatorul fizic al „stegarilor” nu a ratat meciul de aseară din Cupa Ligii, Steaua – Dinamo, 1-3, în care fiul său, Patrick Petre, a marcat un gol și a obținut un penalty.

„E cea mai frumoasă seară din viaţa mea, mi-am îndeplinit cel mai mare vis. Mi-am pus în minte când am intrat să schimb jocul. Pentru mine, anul trecut a fost unul mai ghinionist, dar 2017 am început aşa cum trebuie. Mi-am imaginat după gol cum se bucură tatăl meu, îmi umple sufletul de fericire când ştiu că am marcat şi l-am făcut să se bucure”, a declarat după meci Patrick Petre.

În această dimineață, înainte de antrenamentul „galben-negrilor”, Florentin Petre ne-a povestit cum a trăit meciul de aseară și mai ales momentul în care Patrick a marcat.

„Vă spun direct, dacă eram singur în cameră aș fi plâns în hohote de fericire. Dar nu eram, așa că m-am abținut. Mi-au dat lacrimile, dar am plâns în suflet. Mi-a ridicat pulsul, mai ales că a fost un meci cu Steaua. Ca orice părinte, sunt mândru de el. Acest copil merita mai mult decât i s-a oferit până acum. Alții jucau, iar el doar se pregătea. Pentru mine, cel mai important este că a crezut în el și nu a cedat, deși au fost momente grele. Acum Dumnezeu l-a ajutat și sper că lucrurile se vor schimba pentru el”, a menționat Florentin Petre.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare