Sport

BRAȘOV. Cum a sărit azi Dana Haralambie?!… Schimbări la vârful Cupei Mondiale

 

S-a încheiat și etapa disputată astăzi pe Valea Cărbunării din Râșnov contând pentru Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile.

De această dată s-a impus norvegianca Maren Lundby (foto), care le-a întrecut pe austriecele Eva Pinkelnig și Chiara Hölzl, celelalte ocupante ale podiumului de premiere.

Brașoveanca Dana Haralambie a intrat, acum, în concurs, terminând în top 30, mai exact pe locul 28, astfel că a punctat iar în Cupa Mondială.

Grație acestei victorii, Maren Lundby a redevenit lider în ierarhia generală a Cupei Mondiale, cu 655 de puncte. Diferența față de urmăritoarele sale, Pinkelnig (649 p) și Hölzl (630 p), este, însă, mică, ceea ce mărește suspansul la vârf, în lupta pentru globul de cristal.

Cu 11 puncte strânse în acest sezon de Cupă Mondială, Dana Haralambie ocupă locul 36, la general, în competiția elitelor.

CITEȘTE ȘI: BRAȘOV. Dana Haralambie, SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ

BRAȘOV. Dana Haralambie, poate mâine… / Austria, LA PUTERE!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare