Sport

BRAȘOV. Cu cine se va duela Corona în „sferturile” Ligii Mol?

 

După înfrângerea de aseară, 5-7 cu Debrecen, mai mult ca sigur Corona Brașov va termina sezonul regulat al Ligii Mol la hochei pe gheață în afara top 4.

Cel mai probabil, pe poziția a patra se va clasa Debrecen, care mai are două meciuri ușoare, la Galați și Miercurea Ciuc, echipe care nu mai au nici o șansă să se califice în play-off. Apoi, dacă Dunaujvaros va câștiga 5 puncte din ultimele două meciuri, cu HK Belgrad și Fehervar, va termina a 5-a, iar Corona va coborî pe locul 6.

Dacă nu vor apărea două mari surprize în meciurile de la Galați și Miercurea Ciuc, clasamentul final al sezonului regulat al Ligii Mol va fi: 1. DVTK Jegesmedvek; 2. MAC Budapesta; 3. Ujpest; 4. Debrecen; 5 sau 6. Corona Brașov; 5 sau 6. Dunaujvaros; 7. Ferencvaros; 8. Fehervar.

Partidele din sferturile de finală ale Ligii Mol vor fi cunoscute marți, când va avea loc o ședință la Budapesta. Conform regulamentului din acest an, primele trei clasate își vor alege adversarele din prima fază a play-off-ului.

Probabil, aceste formații vor dori să evite Corona Brașov, pentru a nu face un drum până în România, și Fehervar, grupare care va putea aduce pentru play-off cinci jucători de la echipa mare a clubului, care evoluează în EBEL.

În aceste condiții, este de așteptat ca gruparea campioană a sezonului regulat, mai mult ca sigur DVTK Jegesmedvek, să o aleagă pe Ferencvaros, cel mai facil adversar. Rămâne de văzut ce va dori MAC Budapesta, dar sunt șanse mari ca vicecampioana Ligii Mol în sezonul trecut să o „ia” pe Dunaujvaros. Astfel, o decizie grea va avea Ujpest, care va trebui să aleagă între Corona Brașov și Fehervar. În fine, Debrecen se va duela cu gruparea pe care o va „refuza” UTE. 

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button