Sport

BRAȘOV. CSM Corona, acceptată direct în Liga 4. Prima reacție a lui Liviu Dragomir

 

Noua echipă CSM Corona Brașov va juca în sezonul viitor în Liga 4 brașovenă de fotbal. Formația va sări peste Liga 5, după ce a fost acceptată în eșalonul imediat superior, prin vot, de Adunarea Ganerală a AJF Brașov, care a avut loc astăzi.

„Au fost și voturi împotrivă, dar am fost acceptați. Avem și fotbal. Obiectivul principal este să creștem sportivi. Sa avem, în timp, o echipă formată din jucători crescuți de noi. Ne dorim să avem colaborări cu toate cluburile din oraș și din județ care cresc copii, iar noi să fim acea echipă care să le ofere finalitate când cresc. E greu să vorbim despre promovări. Este normal, când te apuci de o treabă, vrei performanță, vrei să ajungi în top. Este, într-adevăr, o dorință și o ambiție să ajungem în Liga 1, dar nu este obligatoriu”, a declarat pentru www.mytex.ro președintele CSM Corona Brașov, Liviu Dragomir.

Oficialul grupării a vorbit și despre zvonurile care spun că, după ce va lua palmaresul și numele FC Brașov, când acestea vor fi scoase la licitație, Primăria le va da acestei noi echipe: „Eu nu știu nimic despre acest lucru. În prezența mea nu s-a discutat să se facă acest lucru. E complicat”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare