Sport

BRAȘOV. CS Luna, 3 TITLURI NAȚIONALE și alte clasări pe podium!

 

Clubul Sportiv Luna Brașov, prin delegația formată din Corbu Alexandra Maria – 14 ani, Pătrînoiu Teodora și Strîmb Sara Flavia – 15 ani, a participat la Campionatele Naţionale feminine de înot în bazin de 50 m, în perioada 12-15.06.2021, competiție organizată de Federația Română de Natație și Pentatlon Modern la Bazinul „Anatol Grințescu” Dinamo din Bucureşti. 

Şi de această dată participarea înotătorilor CS Luna a fost remarcată prin urcarea pe podium a sportivei Strîmb Sara Flavia, care a obţinut: 

De remarcat că sportiva Strîmb Sara Flavia a obţinut și a treia performanță la categoria junioare în proba de 100 m spate cu timpul 1’05” 65 – 674 puncte FINA.

Evoluțiile celorlaltor sportive ale CS Luna au fost bune, ele realizând progrese față de timpii anteriori.

Corbu Alexandra Maria a disputat trei finale la categoria junioare ocupând: locul IV la 50 liber, locul VII la proba de 200 mixt și locul VIII la proba de 100 liber. Pătrînoiu Teodora s-a clasat pe locul XV la proba 200m spate, categoria junioare.

George Munteanu, antrenorul CS Luna, a declarat: „Sunt foarte mândru de succesul Flaviei și de rezultatele bune ale fetelor. Clubul crește prin evoluțiile și prin rezultatele lor! Acum nu ne culcăm pe o ureche și vom continua pregătirea. Vom investi mai mult timp și energie pentru ca fetele să își atingă potențialul pe care stiu că îl au. Am încredere că suntem și vom fi în continuare o echipă puternică și vom lupta pentru a ne atinge obiectivele”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare