Sport

BRAȘOV. Cristina Zamfir: „Nu mă gândesc la titlul de golgheter în Liga Națională, vreau doar să ajut Corona Brașov să își îndeplinească obiectivele”

 

În meciurile de până acum, Cristina Zamfir a fost cea mai bună handbalistă a formației de la poalele Tâmpei pe faza ofensivă. Zamfir a fost cea mai bună marcatoare a turneului de la Cluj și a demonstrat că poate duce greul în atacul grupării brașovene. 

„Este adevărat că am fost golgheter la Cluj, dar nu aș fi reușit acest lucru fără ajutorul echipei. Obiectivul meu nu este să devin cea mai bună marcatoare din Liga Națională, vreau doar să ajut Corona Brașov să își îndeplinească obiectivele. În principiu suntem aceleași fete ca în sezoanele trecute. Nu au fost multe schimbări. Atmosfera în lot este una bună și cu toate ne dorim să dăm totul pentru această echipă. Este clar că mai avem de pus la punct unele lucruri, dar sunt convinsă că la startul sezonului vom fi în forma pe care o așteaptă toată lumea. Va urma un test greu la turneul de la București, unde vom întâlni formații din Liga Campionilor. Vom juca fiecare meci la victorie. Adversarele nu au trei mâini sau trei pucioare, nu ne sperie echipele cu care ne vom duela”, a declarat Cristina Zamfir.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. Adriana Țăcălie a reînceput antrenamentele

BRAȘOV. Bogdan Burcea: „Nivelul Ligii Naționale a crescut. Sunt șapte formații care luptă cu șanse egale pentru cele două locuri disponibile pe podium”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button