Sport

BRAŞOV – CRISTIAN, 0-15, deocamdată, c-așa e în tenis!

 

La Cristian ar putea fi construit în următorii ani un Centru Regional de tenis, proiectul fiind momentan în stagiu incipient. Din informațiile noastre, inițial s-a dorit ca acest complex să fie construit la Brașov, dar Municipalitatea (care n-a manifestat nici pentru sărituri cu schiurile înainte de a apărea Complexul Olimpic de pe Valea Cărbunării)…

„La iniţiativa primarului şi a membrilor Consiliului Local, eu şi tatăl meu i-am contactat pe George Cosac şi pe Ion Ţiriac pentru a discuta despre posibilitatea de a face un centru regional de tenis la Cristian. George Cosac şi Ion Ţiriac au fost la Cristian, pentru discuţii. În acest moment, se analizază această investiţie, pentru că nu este una mică. Ar fi ceva extraordinar pentru Cristian, dar şi pentru Braşov”, ne-a declarat Traian Marc, fostul portar de la CFR Cluj, cel care are un club de tenis în Cristian, Tenis Club Viitorul, cofinanţat de Primăria Cristian.

Centrul Regional de la Cristian ar urma să aibă, pe lângă terenurile de tenis, numărul acesta nefiind încă stabilit, locuri de cazare şi de masă. Terenurile ar urma să fie în majoritate cu zgură, însă vor exista şi unele de hard.

„Federaţia Română de Tenis a spus că nu are bani, astfel că ar trebui să investim noi. În buget s-a prins o sumă, care momentan nu este sufcientă. Pentru început vrem să identificăm un teren de două hectare. Noi vrem să facem acest centru, ar reprezenta mult pentru Cristian, dar totul este într-un stagiu incipient. Noi avem disponibilitate, dar este un proiect mare, care se va desfăşura pe mai mulţi ani şi trebuie să identificăm şi alte surse de finanţare”, ne-a declarat şi consilierul local Cătălin Matcaş.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button