Sport

BRAȘOV. Cristi Ionescu: „Istoria și tradiția o obligă pe FC Brașov să promoveze în acest sezon”

 

Meciul FC Brașov – Metalul Reșița a fost unul special pentru Cristi Ionescu. Fostul căpitan al „stegarilor”, care a jucat șapte ani în tricoul „galben-negru”, având 153 de mciuri, dintre care 125 în Liga 1, face parte acum din lotul formației Metalul Reșița. Pentru FC Brașov, Ionescu a marcat șase goluri.

Ionescu a fost primit cu aplauze de fanii brașoveni și înainte de startul partidei a primit u tricou din partea clubului de sub Tâmpa.

„Le mulțumesc fanilor că nu m-au uitat. A fost o plăcere să revin pe stadionul pe care am jucat șapte ani și am avut multe bucurii. Mă simt bine să văd că încă sunt apreciat la Brașov. Sunt convins că FC Brașov are forța să revină în Liga 1. Istoria și tradițiția clubului obligă această echipă să promoveze. La finalul meciului am participat și la «islandeza» cu fanii. Asta nu o știam. Păcat că nu a venit mai multă lume. Țin minte că tribuna a doua era mereu plină când jucam în Liga 1”, a declarat Cristi Ionescu.

CITEȘTE ȘI: 

BRAȘOV. LIVETEXT. „Stegarii” și-au făcut treaba în meciul cu Metalul Reșița

BRAȘOV. „Stegarii” au învins Reșița și au rămas la trei puncte de Juventus. Chindia a pierdut la Sf. Gheorghe

BRAȘOV. Cornel Țălnar: „Importante sunt cele trei puncte, acesta a fost singurul nostru obiectiv pentru jocul cu Reșița”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare