Sport

BRAȘOV. Corona, victorie la Miercurea Ciuc

 

După eșecul neașteptat din Cupa României, Corona Brașov merge perfect. După cele trei succese din Ungaria, cu MAC Budapesta, Fehervar și Dunaujvaros, în Liga Mol, „lupii” s-au impus aseară, la Miercurea Ciuc, 3-2, în disputa cu Sport Club, din Liga Națională la hochei pe gheață.

După prima repriză, Corona conducea cu 2-0, goluri Gliga și Zabludovski, dar în partea a doua gazdele au egalat după reușitele semnate de Farkas, în dublă superioritate și Robert Peter, din șut de penalitate. Golul victoriei formației de la poalele Tâmpei a fost marcat de Zsok, în minutul 49. Ultima treime a fost una plină de durități, iar arbitrul Istvan Mathe a dictat multe penalități, cea mai dură, pedeapsă de meci pentru atac în zona capului sau gâtului, fiind primită de Garrett Clarke, aflat la debutul în tricolul Coronei.

În clasament, Corona are acum 53 de puncte, fiind urmată la distanță mare de Sport Club Miercurea Ciuc, 38 p, Progym Gheorgheni, 38 p și Dunărea Galați, 32 p.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button