Sport

BRAȘOV. Corona, victorie la limită la Slobozia

 

Corona Brașov a câștigat astăzi, 28-27 (14-13), la Slobozia, într-o partidă dim etapa a 20-a a Ligii Naționale la handbal feminin.

Confruntarea a fost una echilibrată în marea majoritate a timpului. Corona a fost totuși mai mereu în față și a obținut în final cele trei puncte. Echipa noastră continuă să ocupe un loc la mijlocul clasamentului, cu 30 p, în timp ce gazdele, cu 16 p, rămân pe poziția a 12-a, care duce în barajul pentru evitarea retrogradării, având un punct peste Danubius Galați. Rapid București, 12 p, pare condamnată deja la retrogradarea directă. 

Pentru Corona au marcat: Buceschi – 8 g, Tiron – 7 g, Chiper și Tătar – câte 4 g, Chiricuță – 3 g, Neagu – 2 g.

„Ştiam că va fi greu, că nu va fi un meci uşor de câştigat. Mă bucur însă că fetele și-au dorit victoria și luptat pentru ea. Chiar dacă a fost un succes muncit, la un gol diferenţă, trebuie să ne dea un moral bun. Acum, tot ce îmi doresc este să ne refacem foarte bine pentru meciul din Cupa României, cu HCM Râmnicu Vâlcea”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu.

Pentru Corona Brașov urmează un meci de totul sau nimic, în sferturile de finală ale Cupei României, cu HCM Rm. Vâlcea, joi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Pentru a mai spera la calificarea în Europa, Corona este obligată să câștige acest joc.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button