Sport

BRAȘOV. Corona, victorie în ultimul meci din sezonul regulat al Erste Liga

 

Corona Brașov a încheiat sezonul regulat al Erste Liga cu un succes. La Patinoarul „Olimpic”, „lupii” au trecut în această seară, cu 2-1, după executarea loviturilor de departajare, de Ferencvaros Budapesta.

Trancă a deschis scorul după doar 90 de secunde, Jabornik egalând în repriza a doua. Nu s-a mai marcat până la finalul reprizei de prelungiri, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare. După cinci serii, în care de la Corona au ratat Knyazev, Walls, Gliga și Trancă, Martin Saluga a marcat golul care a adus victoria grupării de la poalele Tâmpei.

Cu 37 de puncte, Corona Brașov ocupă poziția a șaptea, însă ar putea termina prima parte a campionatului pe locul 8, dacă Fehervar va obține un punct din ultima partidă, cea cu Ujpest.

La finalul celor 32 de etape ale sezonului regulat, campionatul se va „rupe” în două serii, 1-4 și 5-8, unde se va juca fiecare cu fiecare. Apoi, primele trei clasate din seria 1-4 își vor alege adversarele pentru prima fază a play-off-ului, sferturile de finală.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button