Sport

BRAȘOV. Corona, victorie în primul test din această vară. Laslo, Bazaliu, Nolevska și Pavicevic au debutat la echipa de la poalele Tâmpei

 

Corona Brașov a disputat în această seară prima partidă amicală din aceasătă vară.

Echipa antrenată de Ion Crăciun s-a impus fără probleme în duelul cu CSM Slobozia, 32-22 (17-9), după un meci în care handbalistele au făcut și spectacol.

Deși este prematur, îmbucurător este că apararea arată bine, iar contraatacul și faza a doua par să fie din nou punctele forte ale echipei noastre.

A fost primul meci în tricoul galben-albastru pentru Cristina Laslo, Bianca Bazaliu, Natasha Nolevska și Ivona Pavicevic, care pot fi transferuri extrem de utile pentru trupa de la poalele Tâmpei. Au lipsit Eliza Buceschi, care deși a început antrenamentele nu poate evolua încă, și Elaine Gomes, care nu a ajuns la Brașov, fiind cu Naționala Braziliei la Jocurile Panamericane.

Târcă și Bazaliu – câte 6 g, Nolevska – 5 g, Bucur și Laso – câte 4 g, Chiricuță și Ciuciulete – câte 3 g, Lopătaru – 1 g, au marcat pentru Corona Brașov.

„Sunt mulțumit. Am pus bazele pe apărare. Mă interesa mult să văd relațiile de joc din apărare, pentru că avem câteva fete noi și nu a fost încă suficient timp să omogenizăm grupul. Până când au obosit, s-au achitat de sarcini. Apoi, au cam uitat și trebuie să mai lucrăm la antrenamente. Pe atac, le-am spus că în acest moment nu mă deranjează că au fost ratări, dar nu mi-a plăcut că au luat decizii pripite. Trebuie să fie mult mai atente, mai ales că ne așteaptă un campiomat foarte greu, cu vreo opt echipe care se vor bate pentru podium. În nici un an nu s-a întâmplat lucrul acesta. Deși am făcut unele achiziții, am și pierdut jucătoare cu experiență. Avem un lot foarte tânăr. Sper să fim feriți de accidentări și să facem un campionat bun. Mai sunt două jucătoare pe care le așteptăm. Pivotul Gomes și Eliza Buceschi, pe care trebuie să o vedem în sfârșit și în teren. Se simte bine după operație și sunt convins că ne va ajuta”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

Mâine, de la ora 11.00, cele două formații vor fi din nou față în față.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button