Sport

BRAȘOV. Corona, victorie după prelungiri cu Dunărea Galați

 

Într-o partidă din Liga Națională de hochei pe gheață, Corona Brașov a trecut, la Patinoarul „Olimpic”, cu 8-7, după prelungiri, de CSM Galați.

La finalul timpului regulamentar, scorul a fost 7-7. Vasile 2, Trancă 2 și Carlson 3 au marcat pentru „lupi”, golurile oaspeților fiind reușite de Zagidullin 2, Fefelov 2, Kirichenko, Neznamov și Rybalko. În prelungiri, golul victoriei brașovenilor a fost marcat de Peretyagin.

Cu 38 p, Corona este a doua în clasament, în spatele celor de la Sport Club Miercurea Ciuc, care au 46 p, dar și două meciuri în plus.

Pentru formația de la poalele Tâmpei urmează două partide în Erste Liga. Mâine, de la ora 18.30, Corona se va duela cu Ujpest, iar duminică, de la ora 17.00, o va întâlni pe Hokiklub Budapesta. Luni, „lupii” vor juca la Gheorgheni, meciul contând atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională.

FOTO: Daniel-Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button