Sport

BRAȘOV. Corona, victorie cu ultima clasată

 

Corona Brașov a câștigat confruntarea cu Rapid București, codașa clasametului, din etapa a 23-a a Ligii Naționale la handbal feminin, care a avut loc astăzi, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Brașovencele au dominat prima repriză, pe care au terminat-o cu un avantaj important, 17-11. În partea a doua, oaspetele au revenit, dar nu au putut obține ceva din acest meci, scorul final fiind 29-27 pentru formația de la poalele Tâmpei.

Tiron – 5 g, Chiricuță și Ciuciulete – câte 4 g, Chiper și Tătar – câte 3 g, Popa, S. Târcă, Buceschi și Neagu – câte 2 g, Bloj și Crețu – câte 1 g.

„A fost o victorie obținută cu ceva emoții în partea a doua a jocului. Un astfel de meci aduce și momente de relaxare, dar la experiența fetelor trebuie să joace cu aceeași concentrare timp de 60 de minute. Ne așteaptă jocuri grele în acest final de sezon, dar noi ne propunem să le câștigăm”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu.

În clasament, Corona se menține pe poziția a opta, cu 33 p.

FOTO: Facebook ASC Corona Brasov Official


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button