Sport

BRAȘOV. Corona, victorie cu Măgura Cisnădie

  • 2_255288.jpg
  • 3_255290.jpg
 

Fără multe jucătoare, Tiron, Tămaș, Chiper, Buceschi, Târcă și Bucur, Corona Brașov a reușit să se impună în meciul amical cu Măgura Cisnădie, disputat la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Formația pregătită de Ion Crăciun a câștigat cu 24-21 (14-11) testul cu gruparea care a încheiat sezonul trecut pe poziția a treia.

Dmitrovic – 7 g, Neagu și Lopătaru – câte 5 g, Vetkova – 3 g, Ciuciulete și Chiricuță – câte 2 g au marcat pentru Corona Brașov.

„Nu prea a fost un test elocvent, întrucât nu am avut toată echipa la dispoziție. Mi-a fost frică de accidentări și nu am scăpat. Chiar dacă am avut doar două jucătoare pentru schimbări și au avut de alergat mai mult decât adversarele, fetele s-au mobilizat însă, iar asta mă mulțumește. Au dovedit că, dacă vor, pot reuși. Sper că pregătirea pe care am făcut-o în această vară ne va ajuta în campionat. Avem câteva puncte forte pe care le-am pus în valoare și am ținut piept unei echipe care are mare experiență și care a terminat sezonul trecut pe locul 3. La pauză le-am cerut fetelor să nu pierdem acest meci. Victoria ne ajută la moralul lor”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button