Sport

BRAŞOV. Corona, victorie clară la Bucureşti

 

Corona Braşov a câştigat fără probleme duelul din deplasare cu ACS SC 181 SSP București, din runda a noua a Diviziei A la handbal feminin. Formaţia braşoveană s-a impus cu 34-14 (19-6) şi ocupă prima poziţie a clasamentului, cu 19 p, la egalitate cu Unirea Slobozia, care are însă un meci mai puţin disputat. Pe locul 3, cu 18 p, este CSM Galaţi, care are de asemenea o partidă în minus.

Marcatoarele Coronei au fost: Vacariu – 8 g, Bitay – 7 g, Iordachi – 4 g, Dumitrașcu şi Lăcătuş – câte 3 g, Darie, Terzic şi Moraru – câte 2 g, Păcurariu, Olaru şi Munteanu – câte 1 g.

„Un joc în care am încercat să acordăm minute mai multe jucătoarelor care au evoluat mai puțin în această parte a campionatului. Putem spune că ne-am adaptat condițiilor de la fața locului și am câștigat! Pentru viitorul apropiat, echipa va întra într-o scurtă vacanță și vom încerca să remediem în perioada pregătitoare minusurile existente, pentru ca în partea a doua a campionatului jocul nostru să devină mai constant și mai consistent”, a declarat tehnicianul Alin Bondar.

În condiţiile în care în runda a zecea Corona va sta, echipa de la poalele Tâmpei va intra în vacanţă, următorul meci fiind pe 23 ianuarie 2022, cu ACS Spartac Bucureşti. (L.P.)


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button