Sport

BRAȘOV – CORONA. Verdictul fanilor: conducerea e de vină!!!

 

Antrenorul Dumitru Berbece n-a mai rezistat după umilința echipei feminine de handbal Corona, care a fost învinsă și de Măgura Cisnădie în Liga Națională: și-a anunțat demisia și a aruncat săgeți otrăvite atât înspre jucătoare, cât și către conducere, care, prin a nu face absolut nimic, a adâncit criza existentă.

Suporterii formației au luat încă o dată atitudine pe contul de Facebook ASC Corona BRASOV-echipa de handbal feminin, îngrijorați fiind de ceea ce se întâmplă la un club susținut în mare măsură din bani de la bugetul local.

Printre altele, Sorin Farcaș a declarat: „Patronii banului public să spună cât de curând dacă vor investi mai mult în această echipă”.

Adrian Dumitru a susținut la rându-i: „La Brașov nu se mai vrea performanță. Actuala conducere trebuie să iasă public și să spună adevărul despre ceea ce se întâmplă la club. Este răspunzătoare pentru acest sezon dezastruos, pentru faptul că nu se mai dorește performanța. Oare unde sunt banii din buget? Să ne explice ce se va întâmpla din sezonul următor?”, pentru a încheia tranșant: „Demisia întregii conduceri a clubului”.

Piroska Mitu este de părere că „de vină pentru aceste rezultate slabe este proiectul «100% românesc». S-a văzut anul trecut și la hochei”, în timp ce Albescu Marius Ștefănel a sintetizat: „Totul pleacă de la management”.

De văzut ce se va întâmpla…

CITEȘTE ȘI: CORONA BRAȘOV. Antrenorul Dumitru Berbece și-a anunțat demisia

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare