Sport

BRAȘOV. Corona, un punct din deplasarea cu Ferencvaros

 

Corona Brașov a obținut un punct din partida jucată pe gheața liderului din Master Round, a doua fază a Erste Liga la hochei, Ferencvaros Budapesta.

Carlson a deschis scorul pentru „lupi” în minutul 14, Roczanov egalând chiar înainte de prima pauză. Și finalul părții secunde a fost unul prost pentru ai noștri, A. Toth ducând scorul la 2-1. Repriza a treia a debutat cu golul de 2-2 al lui Franko, care a fost până la urmă ultimul din timpul regulamentar. Nici în prelungiri nu s-a înscris, astfel că s-a trecut la executarea loviturilor de departajare, unde gazdele s-au impus, Switzer marcând golul decisiv.

Ferencvaros e prima în clasament, cu 13 puncte, urmată de Dunaujvaros – 10 p și Corona Brașov – 7 p. Pe ultimele două locuri sunt DEAC și Sport Club Miercurea Ciuc – ambele cu 6 p.

„Lupii” mai au un meci în Ungaria, mâine, de la ora 19.30, cu DEAC, după care vor juca trei partide la Patinoarul „Olimpic”, cu Sport Club Miercurea Ciuc – 12 februarie, DEAC – 13 februarie și Dunaujvaros – 17 februarie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare