Sport

BRAȘOV. Corona, ultimul turneu înainte de startul Ligii Naționale la handbal femimin

 

Corona Brașov va participa în week-end la turneul amical de la Cisnădie, alături de formația gazdă, Dunărea Brăila și CSM Roman.

„Este un turneu mai greu față de cel de la Brașov. Întâlnim trei dintre echipele cu care ne vom «bate» în campionat pentru locurile de cupele europene, Dunărea Brăila, CSM Roman şi Măgura Cisnădie. Mi-aş dori foarte tare ca toate jucătoarele să fie apte şi să le putem folosi, pentru că cel mai probabil va fi ultima repetiţie înainte de startul sezonului. Avem o echipă destul de echilibrată pe posturi. Singurul lucru la care trebuie să mai lucrăm este omogenizarea. Sper ca acest lucru să se întâmple cât mai repede, în prima etapă să avem acel plus care este necesar pentru a câştiga, iar apoi, de la meci la meci, am încredere că vom creşte. Vrem ca Braşovul să redevină cât mai repede o echipă puternică şi la final să fie pe locul pe care ni-l dorim toţi”, a declarat antrenorul Costică Buceschi.

În prima etapă a sezonului Ligii Naționale de handbal feminin, Corona Brașov se va duela, pe teren propriu, pe 5 septembrie, de la ora 19.30, cu HCM Rm Vâlcea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button