Sport

BRAȘOV. Corona, ultimul test înaintea meciului care contează

 

Corona Brașov va juca mâine, de la ora 11.00, în deplasare, cu AHCM Slobozia, în etapa a 20-a a Ligii Naționale de handbal feminin.

Este ultimul test pentru handbalistele noastre înaintea confruntării cu HCM Rm. Vâlcea, din sferturile Cupei României, singura competiție care o mai poate duce pe Corona în Europa.

Dacă pentru brașovence disputa de mâine nu are miză, gazdele au mare nevoie de puncte. Momentan, Slobozia ocupă poziția a 11-a, care duce în barajul pentru menținerea în Liga Națională, la doar două puncte distanță de Universitatea Cluj, care se află pe locul 13, direct retrogradabil.

„Nu mai există adversari buni şi adversari mai slab cotaţi, pentru că am avut parte de destule surprize neplăcute în acest sezon, astfel că trebuie să tratăm cu maximă seriozitate fiecare meci. Trebuie să fim foarte atenţi, pentru că vom avea în faţă o echipă incomodă. Meciul se va juca într-o sală micuţă, cu un public zgomotos, care pune mare presiune pe adversari. Eu cred că Slobozia merită să ocupe o poziţie mai bună. Cu toate acestea, noi trebuie să ne concentrăm pe ce avem de făcut şi să ne continuăm seria victoriilor”, a declarat antrenorul Dragoș Dobrescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button