Sport

BRAȘOV. Corona, turneu la Rm. Vâlcea

 

Handbalistele de la Corona Brașov vor susține la finalul săptămânii primele meciuri de verificare din această vară.

Formația antrenată de Ion Crăciun va participa în week-end la un turneu amical la Rm. Vâlcea, unde se va duela cu formația locală, SCM, cu Danubius Galați și cu CSM Slatina. Meciurile vor avea loc vineri și sâmbătă.

„Aşteptăm cu toţii cu interes să vedem echipa şi în meciuri. Nu îmi doresc să punem presiune pe echipă. Vreau, înainte de toate, să văd fiecare jucătoare pe  teren. Ca mai toate echipele, şi noi trebuie să lucrăm acum la omogenizare, la aşezarea echipei pe teren. În perioada de meciuri amicale se încearcă, de regulă, mai multe variante şi apoi când se apropie startul sezonului vezi cel mai bine cum arată echipa. La Vâlcea, vreau să văd, în primul rând, că echipa reuşeşte să aplice în joc ceea ce am lucrat la antrenamente, atât pe partea de apărare cât şi pe atac. Până acum fetele au fost receptive la ceea ce le-am cerut şi sper ca la fel să stea lucrurile şi în jocuri. Vreau o echipă care să urmeze indicaţiile de pe bancă şi care să îndeplinească sarcinele pe care le cerem. Nu mai este foarte mult timp la dispoziţie până când începem să jucăm pe puncte şi trebuie să facem totul pentru a fi cât mai bine pregătiţi”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

După turneul de la Rm. Vâlcea, Corona va juca două meciuri cu Măgura Cisnădie, pe 8 august în deplasare și pe 10 august la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Apoi, pe 17 și 18 august, echipa noastră va participa la turneul de la Roman, unde se va confrunta cu Gloria Buzău, Danubius Galați și CSM Roman. La finalul lunii august, Corona va merge la Koprivnica, în Croația, unde va avea loc un turneu internațional la care vor mai fi prezente Podravka Koprivnica, Krim Ljubljana (Slovenia) şi Pogon Szczecin (Polonia).


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare