Sport

BRAȘOV. Corona Transilvania nu a avut rival la turneul final al junioarelor 2

 

Corona Transilvania Brașov a dominat autoritar turneul final al Campionatului Național de handbal feminin al junioarelor 2, care a avut loc la Cisnădie.

Formația antrenată de Mihaela Seifer Ciobotaru şi Eugen Ciulei a terminat competiția cu victorii pe linie, 35-19 cu Chimia Rm. Vâlcea, 39-28 cu CSM Tg. Mureș și 27-19 cu LPS Brăila, în grupe, 31-29 cu CSM București în semifinale și 40-25 cu CSM Tg. Mureș în finală.

Totodată, Rebecca Necula a fost desemnată MVP-ul turneului și cel mai bun coordonator de joc, Alicia Gogârlă a primit trofeul pentru cel mai bun inter dreapta, iar Georgiana Olaru luat premiul pentru cea mai bună apărătoare a competiţiei.

„Acest titlu de campioane este al echipei, al fetelor care au muncit un sezon întreg şi au înţeles că trebuie să funcţioneze ca o echipă. Sunt extrem de mândră de fete, mai ales că pe multe dintre ele le-am crescut de mici şi mă emoţionează să văd ce echipă frumoasă pot fi împreună. A fost un turneu obositor pentru noi toţi, dar în clipa în care le-am văzut la final fericirea am avut încă o dată convingerea că putem ajunge aici doar prin multă muncă zi de zi, pe tot parcursul sezonului. Le mulţumesc din suflet pentru fiecare antrenament în care s-au implicat, pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut şi care astăzi, iată, sunt răsplătite din nou cu medalie de aur”, a declatat antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru.

„După atâţia ani de muncă, iată că începem să vedem din ce în ce mai clar că avem şi roade frumoase de cules pentru handbalul braşovean. Avem un centru de copii şi juniori puternic, cu o valoare recunoscută în toată ţara, iar asta se regăseşte atât în valoarea ehipei, dar şi în calităţile individuale ale fetelor, pe care în mod sigur le vom vedea în viitor în echipa de senioare. Nu ştiu ce satisfacţie mai mare poţi avea decât să ştii că nişte fetiţe care în urmă cu ani păşeau prima dată la club să înveţe handbalul, ajung să te reprezinte atât de frumos. Cred că aceasta este cea mai bună dovadă că la handbal, şi nu numai, avem antrenori care ştiu foarte bine ce trebuie făcut pentru a creşte campioni şi oameni de calitate”, a spus și președintele clubului, Liviu Dragomir.

Echipa campioană:

Lot – Nicoleta Petre (portar, 2003), Alexandra Maria Hlipcă (portar, 2003), Raluca Nicoleta Rădoi (portar, 2002), Erika Szakacs (extremă stânga/dreapta, 2002), Alexandra Maria Enescu (extremă stânga, 2003), Medena Păcurariu (extremă stânga, 2002), Cristina Iordachi (extremă stânga, 2002), Alina Postică (extremă stânga, 2002), Andreea Butura (extremă stânga, 2002), Nora Roşu (inter stânga, 2002), Denisa Nicoleta Iosim (inter stânga, 2003), Laura Constantin (inter stânga, 2003), Sorina Vieru (inter stânga, 2002), Miruna Andreea Nicolau (inter stânga/centru, 2003), Natalia Raissa Marin (centru, 2003), Rebeca Necula (centru, 2003), Alexia Maria Manta (centru, 2003), Alice Gogârlă (inter dreapta, 2003), Valentina Maria Soreanu (inter/extremă dreapta, 2002), Mădălina Cristina Colţ (extremă dreapta, 2003), Florina Buruiană (extremă dreapta, 2003), Georgiana Olaru (pivot, 2002), Diana Ștefania Golanu (pivot, 2003), Rita Roşu (pivot, 2003).

Antrenor: Mihaela Seifer Ciobotaru. Antrenor portari: Eugen Ciulei. Maseur: Csaba Szocs. Director tehnic: Mariana Târcă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare