Sport

BRAȘOV. Corona Transilvania luptă pentru „aur” la turneul final al junioarelor 2

 

După ce echipa de junioare 1 a cucerit „bronzul”, formația de junioare 2 de la Corona Transilvania Brașov, pregătită de Mihaela Seifer Ciobotaru şi Eugen Ciulei, antrenor cu portarii, este una dintre favoritele la „aur” în turneul final al Campionatului Național.

În competiția care va începe mâine la Cisnădie, formația brașoveană va evolua în grupa B, unde se va duela cu Chimia Rm. Vâlcea (miercuri, ora 15.30), CSM 1 Tg. Mureș (joi, 15.30) și LPS Brăila (vineri, 13.30).

În grupa A sunt Gr. Șc. Energetic Rm. Vâlcea, CSM Galați, CSS 2 Baia Mare și CSM București.

Primele două clasate se vor califica în semifinalele programate sâmbătă. Finalel se vor juca duminică.

„Este foarte adevărat că oricât de mult ne-am dori noi să nu se dea importanţă foarte mare faptului că sezonul trecut am câştigat titlul, nu este uşor să facem uitat acest lucru. Sper, însă, ca fetele să se bucure de handbalul pe care îl ştiu, să urmeze întocmai indicaţiile pe care le vor primi de pe margine şi să se concentreze doar pe meciul pe care îl joacă, nu şi pe cele viitoare. Este foarte important să fim cu toţii concentraţi şi să avem încredere, pentru că doar aşa putem obţine ceea ce ne dorim. Nu trebuie să ne temem de nimic, doar eventual de noi. Din punctul meu de vedere, atât timp cât la turneul final ajung cele mai bune echipe din ţară, nu ar trebui să conteze cu cine joci prima dată, pentru că, dacă îţi propui să ajungi cât mai departe în competiţie, atunci oricum ajungi să îi întâlneşti pe cei mai buni”, a declarat antrenoarea Mihaela Seifer Ciobotaru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare