Sport

BRAȘOV. Corona, test la Cisnădie

 

Corona Brașov a pierdut în această seară, 29-32 (15-15), în fața grupării Măgura Cisnădie, într-o partidă amicală. Antrenorii Mariana Târcă și Dumitru Berbece au folosit prima echipă doar în primele 20 de minute, în restul timpului jucând mai mult junioarele.

„Nu ne-a interesat scorul în această partidă. Am preferat să rulez întreg lotul pentru a vedea exact cum stă fiecare jucătoare la acest moment şi unde mai trebuie să lucrăm. Cât timp pe teren a fost prima echipă, dacă pot spune aşa, am fost mulţumită, am condus în permanență, chiar şi la cinci goluri diferenţă. În primele 20 de minute am văzut la fete că au aplicat ceea ce am făcut la antrenamente şi le-au ieşit nişte faze foarte frumoase. De asemenea, sunt încântată să văd că există atitudine şi dorinţă la toate fetele, şi un lucru îmbucurător este că am purtat discuţii constructive chiar şi după terminarea partidei, iar asta ne va ajuta mult pe viitor. Trebuie să conştientizăm cu toţii ce nu merge şi să ne ajutăm pentru a îndrepta lucrurile. Eu am încredere că vom fi ceea ce ne dorim, dacă implicarea va fi la fel şi de acum înainte. Avem fete cu care putem construi”, a declarat Mariana Târcă.

În partida din această seară a evoluat și Georgiana Ciuciulete, revenită pe teren după operaţia la ligamente. „Georgiana a intrat cu puţină teamă, dar e normal să fie aşa după o pauză atât de lungă datorată unei operaţii. Totuşi, eu am încredere în ea, s-a mişcat bine, a dat chiar şi un gol şi a ajutat echipa. În mod sigur de la meci la meci se va simţi tot mai stăpână pe ea şi va fi din nou jucătoarea de dinainte de operaţie”, a punctat Mariana Târcă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button