Sport

BRAȘOV. Corona, succes la Miercurea Ciuc, după încă o revenire de poveste. „Lupii”, la un succes de finala LNH

 

Continuă suspansul în seria Corona Brașov – Sport Club Miercurea Ciuc, din semifinalele Ligii Naționale la hochei pe gheață.

„Lupii” au reușit în această seară un nou meci de poveste, au revenit de la 1-3 și s-au impus cu 5-3, chiar pe gheața ciucanilor. Tendler a deschis scorul în minutul 5, însă harghitenii au marcat apoi de trei ori, T. Biro, Belov și Valchar ducând scorul la 3-1. Matyas Biro a redus din handicap în minutul 28, iar în repriza a treia ai noștri s-au descătușat. Dorofeev a egalat în minutul 50, iar Peter a făcut 4-3 cu 70 de secunde înainte de expirarea timpului regulamentar. Tendler, cu o reușită în poarta goală, a stabilit scorul final, 5-3, iar Corona conduce în serie cu 2-1.

Partida a patra va avea loc mâine, tot la Miercurea Ciuc, cu un succes „lupii” asigurându-și biletul pentru finală. Dacă se vor impune gazdele, atunci seria se va decide în meciul decisiv, care va avea loc la Patinoarul „Olimpic”, pe 18 aprilie.

CSM Galați și-a asigurat deja locul în ultimul act al Ligii Naționale la hochei pe gheață. Moldovenii au câștigat la Gheorgheni, 6-3, și au închis seria cu 3-0 la general.

FOTO: Arhivă


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button