Sport

BRAȘOV. Corona, succes important la Galați. Brașovencele, la un punct de podium

 

Corona Brașov a obținut astăzi un succes important în Liga Națională la handbal feminin.

În runda a 17-a, formația antrenată de Ion Crăciun s-a impus la Galați, 24-22 (10-8). Cu acest succes, Corona a urcat pe poziția a patra a clasamentului, cu 25 puncte, la o lungime de Măgura Cisnădie, care a pierdut la Craiova, 17-19.

Corona Brașov și Măgura Cisnădie se vor duela miercuri, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”, partida fiind o restanță din etapa a 12-a.

„Știam cu toţii că Galaţiul avea nevoie de puncte în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Cu toate acestea, nu ştiu de ce am intrat aşa de greu în meci, fetele au început destul de slab, dar e bine că au reuşit să se redreseze pe parcurs. A fost un meci de luptă pe care e bine că l-am încheiat cu o victorie. Jocul nostru a avut şi momente bune dar şi mai puţin bune, iar pe acestea din urmă trebuie să le eliminăm pentru că urmează partide grele, meciuri importante în care nu mai avem voie să facem paşi greşiţi. Urmează copnfruntarea cu Măgura Cisnădie. Jucăm acasă şi trebuie să facem tot ce putem pentru a câştiga. Cu siguranţă şi Măgura vine cu aceeaşi dorinţă de victorie pentru a rămâne pe podium”, a declarat antrenorul Ion Crăciun.

Buceschi – 10 g, S. Târcă și Dmitrovic – câte 4 g, Neagu, Ciolan și Chiricuţă – câte 2 g, au marcat pentru Corona la Galați.

FOTO: Sorin Pană, Sportul Ilustrat


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button