Sport

BRAȘOV. Corona, succes important în Liga Mol la hochei pe gheață

 

Corona Brașov a reușit aseară, la Patinoarul „Olimpic”, o victorie importantă în lupta pentru clasarea în top 4 la finalul sezonului regulat.

„Lupii” au trecut cu 5-3 de Ujpest, ocupanta poziției a treia a ierarhiei, care venea la Brașov după o serie impresionantă de 10 victorii consecutive. Hegyi a deschis scorul pentru gruparea maghiară în minutul 4, dar Corona a întors rezultatul în repriza a doua, Klempa și Mihaly ducându-și echipa în avantaj. Otto Biro a făcut 3-1 în minutul 45, dar imediar Nemes a redus din handicap. Cu zece minute înainte de final, Klempa a refăcut avantajul de două goluri al „lupilor”. În ultimul minut, McDonald a înscris în poarta goală, iar Nemeș a stabilit scorul final, 5-3 pentru Corona.

De remarcat ar mai fi faptul că în această partidă, la Corona a debutat canadianul Bryan McGregor, care a reușit o pasă decisivă.

„Trebuie să îi felicit pe cei de la Ujpest pentru seria pe care au avut-o. În acest moment, din punctul meu de vedere, este cea mai bună echipă a Ligii Mol. Ne așteptam la un meci greu și așa a fost. A fost aproape ca o confruntare de play-off. Am avut viteza necesară, intensitatea, totul a mers foarte bine pentru noi în aceasta partidă. A fost un meci bun și curat iar cele trei puncte câștigate sunt importante pentru noi”, a declarat antrenorul Martin Lacroix.

În clasament, Corona este a patra, cu 52 de puncte din 30 de meciuri. În lupta pentru această poziție a mai rămas doar Dunaujvaros, care are 48 de puncte și patru meciuri mai puțin disputate. Primele trei locuri sunt ocupate de DVTK (56 puncte – 25 meciuri), MAC Budapesta (54 p – 25 m) și Ujpest (53 p – 25 m).

Pentru echipa de la poalele Tâmpei urmează meciul cu Ferencvaros, marți, de la ora 18.30, acesta fiind ultimul joc pe gheața proprie în Liga Mol din acest an. 

FOTO: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare