Sport

BRAȘOV. Corona, succes important cu Sport Club Miercurea Ciuc

 

Corona Brașov a învins-o aseară, la Patinoarul „Olimpic”, 3-2, pe Sport Club Miercurea Ciuc, într-o partidă care a contat atât pentru Erste Liga, cât și pentru Liga Națională de hochei pe gheață.

Gergo Biro, Peter și Lidhammar au înscris golurile formației lui Greg Lindqvist, reușitele ciucanilor fiind semnate de S. Rokaly.

„A fost un meci excelent pentru fani. În prima repriză am jucat foarte bine. Apoi, am primit două goluri pe greșeli, în momente în care aveam controlul pucului. Avem probleme în situațiile de superioritate, echipele de PP nu merg în acest moment. În schimb, ne descurcăm bine în momentele de inferioritate. Ambele echipe puteau câștiga. Sunt trei puncte importante, în special pentru Liga Națională, pentru care ne bucurăm”, a declarat antrenorul Greg Lindqvist.

Dacă în ceea ce privește Erste Liga disputa nu a contat, cele două formații având locurile stabilite la finalul sezonului regulat, victoria „lupilor” a fost extrem de importantă pentru Liga Națională. Ciucanii au încă un avans de trei puncte, însă și trei meciuri în plus disputate. Mai mult, harghitenii vor încasa o penalizare de 3 puncte la finalul sezonului regulat, pentru acel meci de la Brașov, pierdut cu 0-5 la masa verde, pentru că nu s-au prezentat.

Altfel, sezonul regulat al Erste Liga s-a încheiat, formațiile fiind împărțite în două grupe.

În prima grupă au intrat Ferencvaros 6 p, Sport Club Miercurea Ciuc 3 p, Corona Brașov 2 p, Ujpest 1 p și DEAC 0 p.

În grupa a doua sunt Fehervar 6 p, Gheorgheni 4 p, Dunaujvaros 2 p, Viena Capitals II 1 p, Vasas 0 p și Hokiklub Budapesta 0 p.

În ambele grupe, echipele vor avea câte două meciuri, unul acasă, unul în deplasare, cu fiecare rivală.

Cele cinci grupări din prima grupă au deja locul în sferturile de finală asigurat. Din grupa a doua, doar primele trei clasate vor lua un bilet pentru prima fază a play-off-ului. Formațiile clasate pe locurile 1, 2 și 3 în prima grupă își vor alege, din grupa a doua adversarul pentru sferturi. Astfel, mai mult ca sigur va fi o luptă între Sport Club Miercurea Ciuc și Corona Brașov pentru a avea șansa de a o alege pe ACSH Gheorgheni.

FOTO: Daniel Maximilian Milata


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button