Sport

BRAȘOV. Corona, succes cu Danubius Galați

 

Corona Brașov și-a trecut în cont trei puncte după duelul cu Danubius Galați, din etapa a 19-a a Ligii Naționale la handbal feminin, care a avut loc la Sala Sporturilor „D. P. Colibași”.

Fără Eliza Buceschi, accidentată la genunchi, antrenorul Dragoș Dobrescu a făcut unele improvizații în echipă. Camelia Hotea a fost conducător de joc, Laura Chiper, care a jucat și ea puțin, a făcut-o pe inter dreapta. A rezultat un meci echilibrat, în care cele două formații au fost pe rând în față, însă nu la mai mult de două goluri. Apărările s-au descurcat bine de ambele părți, e drept fiind multe greșeli pe fazele ofensive. După 8-8 la pauză, Corona a controlat partea secundă, în care a condus în permanență, însă nu s-a putut desprinde decisiv decât pe final. De la 16-16 în minutul 47, au urmat opt minute în care formația noastră nu a primit gol și s-a dus la 19-16. În final, tabela a arătat 21-18 pentru Corona, un rezultat care ajută doar din punct de vedere al moralului. În clasament, cu 27 p, formația de la poalele Tâmpei ocupă locul 7.

„A fost greu și astăzi. Dacă aveam păr, era alb acum. De aceea nu mi-am lăsat plete. Un succes muncit, sperăm să ajungem să trăim și meciuri în care să avem liniște. Mai e mult de muncă până vom ajunge acolo. Am făcut din nou greșeli, dar până la urmă important este că am câștigat cele trei puncte și mai ridicăm capul. Din păcate avem probleme medicale. Sperăm că Eliza își va reveni cât mai repede. Așteptăm verdictul de la RMN. Sperăm să nu fie ceva grav”, a menționat antrenorul Dragoș Dobrescu.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button