Sport

BRAŞOV. Corona style. Revenire de poveste a „lupilor”

 

Meciul 4 al finalei Erste Liga, Corona Braşov – SC Miercurea Ciuc, disputat în această seară în Harghita a fost unul nebun, „lupii” reuşind o nouă remontada de poveste.

Disputa a început ideal pentru harghiteni, care după primele 10 minute conduceau cu 3-0, goluri Farkas, Becze şi Tousignant. Probabil, ciucanii s-au văzut deja câştigători ai competiţiei, dar Corona a arătat din nou că în acest sezon este cea mai bună echipă din această ligă.

Fowlie a dat semnalul pentru revenire, iar Finucci a strâns scorul la 2-3 chiar înainte de prima pauză. Combs a făcut 4-2 pentru gazde cu un gol norocos, pe contraatac, însă Corona a încasat şocul şi a continuat lupta. Zsombor Molnar s-a distrat cu toată linia adversă şi a redus din nou din handicap, iar în startul reprizei a treia Klempa a restabilit egalitatea. După 60 de minute a fost 4-4, astfel că s-a intrat în prelungiri, unde Huba Bors a marcat golul decisiv.

Corona s-a impus cu 5-4 şi a egalat scorul în serie, 2-2.

Meciul 5 va avea loc marţi, la Patinoarul „Olimpic”.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare