Sport

BRAȘOV. Corona Sportul Studențesc, victorii clare cu Crișul Oradea

  • antrenoripolocorona.jpg
 

Corona Sportul Studențesc Brașov s-a impus fără probleme, 16-1, respectiv 22-4, în cele două partide cu Crișul Oradea, din Superliga Națională de polo, care au avut loc la Bazinul „Olimpic”.

„Aşa cum am spus şi înaintea partidei, mi-am dorit foarte tare să am cât mai mult timp în apă jucători tineri, care să reuşească să capete încredere în ei, iar în timp să reuşim să îi putem introduce în echipă şi în meciurile mai importante, cu Dinamo, Steaua sau Oradea. După cum s-a văzut, au fost două jocuri la discreţia noastră, care ne-au prins bine în acest început de campionat. Va fi un sezon diferit şi cred că o să fie mai echilibrată lupta la titlu. Dinamo a rămas cam la fel din punct de vedere al lotului, Steaua s-a întărit şi pentru că participă şi în Cupa Campionilor şi aveau nevoie, iar CSM Oradea a schimbat generaţia şi a luat doi jucători buni de la Arad şi doi străini tineri. Şi noi am adus trei străini şi sper ca alături de tinerii pe care îi avem în lot să reuşim să ne îndeplinim obiectivul, şi anume să terminăm sezonul pe podium”, a declarat antrenorul Aurelian Georgescu.

Altfel, în acest sezon, Cupa României la polo ar putea avea loc la Brașov, o decizie urmând să fie luată de federație în perioada următoare.

 

Cosmin Goina, antrenor la juniori

Cosmin Goina, fost juctător la CSM Oradea și Steaua, și fost component al loturilor naționale, care ultima dată a antrenat reprezentativa U17 a României, a venit la Corona Brașov, unde va activa la centrul de copii și juniori.

„Vin dintr-un sistem foarte competitiv, centrul de la Oradea, iar ultimul an la Steaua, şi pot spune că am ambiţii mari. Am ales Braşovul pentru că am văzut un proiect foarte bine pus la punct, ambiţios, şi vreau să vin cu experienţa şi cunoştinţele mele pentru a avea şi eu contribuţia mea la întărirea acestui centru de polo. Ştim că nu avem o munvcă foarte uşoară, dar ne dorim foarte tare ca în timp, Braşovul să devină cel mai important centru de polo din ţară. Avem condiţii excelente aici, avem mulţi copii dornici să practice polo, dar trebuie să avem nevoie de timp, multă, multă muncă şi răbdare”, a declarat Cosmin Goina.

„Încă de la înfiinţarea acestei secţii de polo şi implicit a centrului de copii şi juniori de la club, ne-am dorit ca Braşovul să devină un centru important de selecţie pentru echipele naţionale juniori şi desigur, în timp, de ce nu, şi pentru echipa de seniori. Din acest motiv, suntem în continuă dezvoltare a secţiei. În acest moment avem piramida completă şi suntem înscrişi la toate categoriile de vârstă, iar acest lucru reprezintă o realizare pentru noi”, a punctat președintele secției de polo de la Corona, Roxana Cojocea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button