Sport

BRAȘOV. Corona Sportul Studențesc, pe locul 3 înaintea play-off-ului Superligii Naționale de polo

 

Corona Sportul Studențesc a încheiat pe poziția a treia sezonul regulat al Superligii Naționale la polo. În ultima etapă, la Bazinul „Olimpic”, fromația antrenată de Aurelian Georgescu și-a împărțit victoriile cu Dinamo. A fost 10-8 pentru brașoveni în primul duel, al doilea fiind câștigat de oaspeți cu 10-9.

„Am suferit pentru că am făcut foarte multe greșeli pe repliere, am luat multe goluri pe contraatac și am greșit și în fața porții. Ne doream foarte mult să câștigăm primul meci și la final soarta a fost de partea noastră. Băieții mi-au ascultat sfaturile în ultima repriză, au dus atacurile mai lungi, au creat spații și am reușit să ne impunem. În a doua partidă am odihnit o parte din jucătorii cu experiență, pentru duelurile cu Digi Oradea din play-off. Mergem la Oradea și să câștigăm cel puțin un meci, pentru a avea șanse bune de calificare în jocurile de pe teren propriu”, a declarat tehnicianul Aurelian Georgescu.

În semifinale, Corona Sportul Studențesc se va duela cu CSM Digi Oradea, seria urmând să se decidă în sistemul cel mai bun din cinci meciuri. Primele două confruntări vor avea loc la Oradea, vineri și sâmbătă, după care seria se va muta sub Tâmpa. Dacă va fi nevoie de un meci decisiv, acesta va avea loc la Oradea.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button